Novinky ze světa AI

Očekáváme, že rok 2024 bude rokem generativní umělé inteligence v chytrých telefonech, přičemž společnosti budou hledat nové způsoby, jak do svých produktů AI integrovat. Na jaké nové technologie se tedy letos můžete těšit?


Úprava fotografií

Velký pokrok očekáváme v úpravě fotografií za pomocí umělé inteligence. Chytré telefony Samsung Galaxy S24 budou vybaveny řadou nástrojů pro úpravu fotografií s umělou inteligencí, včetně nástroje pro generativní úpravy, který umožní uživatelům vymazat nebo upravit polohu objektu na snímcích, vyplnit okraje a dokonce získat automatickou zpětnou vazbu o tom, jak optimalizovat a vylepšit své fotky.

Lepší vyhledávání

Nejnovější chytré telefony z řady Galaxy také velmi usnadní funkci vyhledávání. Budete moci zkrátka zakroužkovat úryvky textu, části fotografií nebo dokonce videí a získat okamžité výsledky vyhledávání o zvýrazněné položce.

Tlumočení v reálném čase

Nejdou Vám jazyky? To už dnes vůbec nevadí. Nové telefony Galaxy budou umožňovat tlumočení do vámi zvoleného jazyka v reálném čase, telefonáty do zahraničí tedy již nebudou žádný problém. Při vydání mobilního telefonu bude AI rozlišovat 13 jazyků a 17 dialektů, bude dostupná pro hovory z jakéhokoli typu chytrého telefonu i pevné linky a nadále bude své funkce i počet jazyků upravovat a doplňovat.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.