Nejlepší aplikace s umělou inteligencí

Umělá inteligence (AI) se stala nedílnou součástí moderního světa a mobilní aplikace nejsou výjimkou. Od zjednodušení každodenních úkolů po zábavné a inovativní aplikace, umělá inteligence přináší do našich mobilních zařízení nové možnosti a funkce. Podívejme se na některé z nejlepších AI aplikací pro mobily.


Google Asistent

Google Asistent je jednou z nejoblíbenějších AI aplikací pro mobily, která vám pomáhá s řadou úkolů, jako je plánování, navigace, přehrávání hudby, vyhledávání informací a mnohem více. Díky pokročilému hlasovému rozpoznávání můžete s Google Asistentem komunikovat přirozeně a intuitivně.

Prisma

Prisma je aplikace využívající umělou inteligenci k transformaci vašich fotografií do uměleckých děl ve stylu slavných umělců jako je Van Gogh, Picasso nebo Levitan. S Prisma můžete jednoduše upravovat fotografie pomocí široké škály uměleckých filtrů a efektů.

FaceApp

FaceApp je aplikace využívající umělou inteligenci k úpravě fotografií obličeje. S FaceApp můžete měnit vzhled své tváře pomocí různých funkcí, jako je zesvětlení pleti, změna účesu, přidání úsměvu nebo simulace stárnutí.

ELSA Speak

ELSA Speak je aplikace využívající umělou inteligenci k vylepšení vašich jazykových dovedností. S ELSA Speak můžete trénovat výslovnost a poslech v cizím jazyce pomocí interaktivních lekcí a zpětné vazby AI.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.