Nejlepší aplikace na hubnutí


Chcete se do léta dostat do formy, ale nejste si jistí, kde začít? Tyhle aplikace vám mohou pomoci! Ať už jde o cvičení, sledování stravy nebo dodržování pitného režimu, s tím vším vám pomohou naše dnešní 4 tipy.


MyFitnessPal

MyFitnessPal je jednou z nejpopulárnějších aplikací pro sledování stravy a cvičení. Umožňuje uživatelům snadno zaznamenávat své jídlo i aktivitu, sledovat příjem živin a nastavovat si cíle pro hubnutí nebo udržení váhy. Mimo to vám MyFitnessPal pomůže vypočítat a nastavit denní příjem tak, abyste co nejefektivněji dosáhli svého cíle.

Noom Coach

Aplikace Noom Coach je známá svou kombinací sledování stravy, cvičení a podporou komunity. Uživatelé mohou využívat osobní tréninkové plány a získávat individuální podporu při dosahování svých cílů. Aplikace je navržena tak, aby uživatelé lépe porozuměli svým stravovacím návykům a postupně je mohli měnit k dosažení zdravějšího životního stylu.

WaterMinder

Pro tvarování postavy je stěžejní mít dostatečný denní příjem tekutin. A jestliže často zapomínáte dostatečně pít, pomůže vám aplikace WatedMinder, která vám bude v průběhu dne připomínat příjem vody a sledovat jej.

Fitbod

 Fitbod nabízí plány, které jsou vytvořeny na základě vašeho cíle, úrovně fitness a dostupného vybavení. Aplikace sleduje váš pokrok a nabízí doporučení pro další tréninkové plány. Fitbod je vhodný pro uživatele všech úrovní fitness, od začátečníků po pokročilé sportovce. Aplikace je k dispozici na Google Play a je zdarma ke stažení, některé funkce jsou však placeé. 


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.