Jarní slevy 2024

Přichází jaro a s ním slevy na MobilMaják. Příroda se probouzí k životu a sluníčko nás přímo láká k dlouhým procházkám. Jestli si svůj jarní čas v přírodě rádi zpříjemníte hudbou, tento článek je právě pro vás. Připravili jsme nabídku těch nejlepších sluchátek za zvýhodněnou cenu!

 


Urban sports concept with young woman

Earbuds rainbow

Sluchátka Earbuds Rainbow YS-D2 spojují vynikající zvuk s moderním designem, aby vám poskytla nezapomenutelný poslechový zážitek. S těmito sluchátky si užijete hudbu, podcasty a hovory s vynikající kvalitou zvuku a pohodlným nošením.

Díky pokročilé zvukové technologii vám sluchátka nabídnou čistý a vyvážený zvuk. Nechte se ponořit do každého tónu a basového rytmu vaší oblíbené hudby, jako byste byli na koncertě.

S ergonomickým designem a měkkými špunty se sluchátka snadno a pohodlně nasazují do uší, aniž by způsobovala nepříjemný tlak. Ideální pro dlouhé poslechy.

Joyroom

Joyroom JR-T16 TWS představují revoluční poslechové zařízení, které vám poskytne neomezenou svobodu a úžasný zážitek z poslechu. Tato bezdrátová sluchátka se pyšní pokročilou technologií a ergonomickým designem, který vám umožní ponořit se do hudby s maximálním komfortem.

S technologií True Wireless Stereo (TWS) a vylepšenými reproduktory Joyroom JR-T16 TWS dodávají zvuku novou úroveň detailů a dynamiky. Užijte si každý tón vaší oblíbené hudby s krystalickou čistotou a silnými basy, které vás doslova pohltí.

Díky Bluetooth 5.0 si navíc můžete užívat hudbu bez otravných kabelů a snadno se propojit se svým zařízením. Bezdrátová technologie vám poskytuje volnost pohybu, ať už jste doma, ve fitku nebo venku na procházce.

HOCO sluchátka s kočičíma ušima

Hledáte-li nejen skvělý zvuk, ale i zábavný design, pak jsou bezdrátová sluchátka s kočičíma ušima od HOCO právě to, co potřebujete. S HOCO W27 se nejen ponoříte do hudby, ale získáte i bonus ve formě roztomilých kočičích oušek.

I přes svůj unikátní design nepřichází HOCO W27 s kompromisem na kvalitě zvuku. Díky pokročilé zvukové technologii poskytují sluchátka jasný a vyvážený zvuk s výraznými basy.

S vestavěnou dobíjecí baterií si můžete užít hudbu po celý den. Jedno nabití sluchátek vám poskytne až několik hodin nepřetržitého poslechu, takže se můžete ponořit do světa hudby bez obav.

Článek se týká těchto produktů

Bezdrátová stereo sluchátka šedá - HOCO W25 Promise

kvalita telefonního hovoru není zdaleka taková jako při poslechu hudby. Specifikace: Reproduktor: 40 mmVerze Bluetooth: V5.0 JLPodporované protokoly: A2DP, AVRCP, HSP, HFPNabíjecí napětí: DC 5VDoba nabíjení: přibl. 2,5 hodinyDoba…

Sluchátka Music Sound 2021 s hlavovým mostem, zelené

Lehká a snadno přenosná sluchátka Music Sound jsou ideálním společníkem pro poslech hudby doma i kdekoliv na cestách. Stylový design sluchátek zaujme na první pohled. Měkké poháry na uši a seřiditelný hlavový most zaručují…

Bezdrátová bluetooth sluchátka Joyroom JR-T16 TWS - černé Joyroom

Joyroom bezdrátová sluchátka s nabíjecím pouzdrem a až 3 hodinami přehrávání na jedno nabití.Stylová sluchátka s povedeným zvukem a elegantním provedením, která překvapí ve všech směrech.Kvalitní zpracování, dlouhá doba…

Bezdrátová sluchátka s kočičíma ušima růžová - HOCO W27

Klíčové vlastnosti 7 až 12 hodin provozu vestavěný mikrofon Svítící uši LED teleskopické nastavení bluetooth 5.0 provozní dosah - až 10 metrů 720 h pohotovostního režimu kapacita baterie - 400 mAh doba nabíjení - 2,5 hodiny…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.