Jak splnit svá novoroční předsevzetí?

Každý rok si stanovíte nová předsevzetí, ale s jejich plněním máte problém? Nebojte, známe to všichni. Letos vám však s plněním novoročních předsevzetí mohou pomoci kreativní mobilní aplikace, které podporují a vedou k seberozvoji. V dnešním článku jsme pro vás vybrali ty nejlepší z nich!


MyFitnessPal

MyFitnessPal není jen kalorická tabulka, ale stane se vaším virtuálním trenérem a poradcem při hubnutí či zlepšování kondice. Zaznamenávejte jídlo, cvičení a sledujte svůj pokrok. Personalizované stravovací i cvičební plány vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Podporu, motivaci, ale i třeba nové přátelé můžete získat v otevřené komunitě této aplikace.

Forest

Chcete trávit méně času na telefonu a zvýšit produktivitu? Aplikace Forest je vašim ideálním společníkem. Nastavte si časový limit, během kterého chcete zůstat odpojení od telefonu, a sledujte, jak roste váš virtuální strom. Pokud telefon použijete předčasně, váš strom zahyne. Tato aplikace vám pomůže získat kontrolu nad svým časem.

I'm Sober

Chcete v novém roce něco omezit nebo třeba úplně vyřadit? Aplikace I'm Sober není pouze sledovačem abstinence, ale také komunitním centrem pro lidi s podobnými cíli. Zaznamenáváte svůj pokrok, sledujete své úspěchy a máte možnost sdílet své zkušenosti s ostatními uživateli.

Quizlet

Studium může být efektivnější s aplikací Quizlet. Vytvářejte vlastní výukové materiály, učte se prostřednictvím interaktivních testů a flashcards. Aplikace vám umožňuje spolupracovat s ostatními studenty a sdílet studijní materiály. Zvyšte efektivitu svého učení a dosáhněte lepších výsledků.

DuoCards

Rádi se učíte jazyky? Nebo se chcete zbavit titulu "věčného začátečníka"? Aplikace DuoCards je přesně pro vás! Sledujte videa, čtěte články a procvičujte slovíčka na jednom místě! Celá aplikace je dokonale sjednocená a dokonale designovaná pro učení jazyků a to klidně od samého začátku! Nejlepší je, že ať už jste začátečník nebo pokročilý, můžete si sami volit okruh, kterému se v aplikaci budete věnovat a sami ho přizpůsobit svým dovednostem a cílům.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.